Opisi današnjega dneva, kot so ga doživeli naši učenci in učenke.

Danes smo zjutraj vstali in potem šli ven. Tam smo se igrali. Prišli sta učiteljica in učitelj in smo se razdelili v skupine. Mi smo delali ptičjo hišico. To je bilo najbolj zabavno. Potem smo odšli z učiteljico k ognjišču, vzeli smo kos vate in kresilni kamen. Zakurili smo ogenj. Na palicah smo pekli kruh. Potem smo šli v kino. Ta dan je bil zabaven. 

Zjutraj sem se zbudila. Ko smo se pripravile, smo odšle na zajtrk. Po zajtrku smo imele uvod v ENERGIJO. Potem smo naredili kolektor na sonce. Potem smo šli s škornji do potoka. S seboj smo imeli nek mlinček, ki sploh ni bil mlinček. Nato smo imeli kosilo. Po kosilu smo imeli prosti čas. Potem delavnico. Delali smo kozolec. Po večerji smo imeli taborni ogenj in gledali Ne joči Peter. In potem spat. 

Ko smo se zjutraj zbudili, smo pojedli zajtrk. Za zajtrk je bila VIKI KREMA in kruh. Po zajtrku smo izdelovali hišice. Ko smo jih naredili, smo jih pobarvali z barvami. Ko smo naredili, smo imeli kosilo. Kosilo mi je bilo zelo všeč. Potem smo imeli orientacijo. Po orientaciji smo zakurili ogenj, kjer smo pekli kruh in peli pesmi. Ko smo peli smo malo “fušali”, ker nismo imeli muzike. Zvečer smo gledali film Ne joči Peter.

Dostopnost